Immo Unico


Klik voor grote foto
Immo Unico is opgericht in 1958 te Koksijde door de broers Gilbert en André Deman, waarna Gilbert Deman zich liet bekoren door het pittoreske St.-Idesbald en er zijn kantoor opstartte op de Koninklijke Baan.

St.-Idesbald kende zoals alle andere badplaatsen een sterke groei, dit zonder afbreuk te doen aan het rustgevend karakter dat het tot op heden nog altijd kent. Als gevolg van deze groei veranderde het kantoor in 1979 naar de huidige locatie. Het G. Grardplein is vlot bereikbaar en er is ook voldoende parkeergelegenheid.

Klik voor grote foto
In 1997 werd de zaak na 40 bloeiende jaren overgenomen door zoon Peter DEMAN, die tot op heden de zaak uitbaat.

In 2000 werd de "familiezaak" nog versterkt met de komst van broer "Kris", als medewerker voor het beheer van mede-eigendom. De strikt bijgehouden administratie, boekhouding en een persoonlijke aanpak resulteren hier ook in een stijgend aantal gebouwen in de syndicportefeuille.


Klik voor grote foto
Door de klanten met een persoonlijke service te omringen, kende ook de dienst vakantieverhuur een stevige groei en werd het team uitgebreid met onze 2 bedienden Maud en Kelly. We kunnen met enige fierheid melden dat de gootste groep huurders trouwe klanten zijn, die op hun beurt nieuwe klanten bijbrengen.

Door een verdere groei, werden de kantoren te St.-Idesbald uitgebreid en opsplitst in een kantoor "vakantieverhuur" en een kantoor "verkoop en beheer".


In 2006 werd IMMO UNICO Koksijde overgenomen, waardoor op alle vlakken een nog ruimer aanbod kan worden voorgesteld.
In 2012 werd Immo Veurne overgenomen, waardoor Immo Unico nu ook actief is in het hinterland.
 Immo Unico - G. Grardplein 1 - 8670 St.-Idesbald - t. +32(0)58 51 20 58 - f. +32(0)58 51 06 55 - e. info@immo-unico.be
 Immo Veurne - G. Grardplein 1 - 8670 St.-Idesbald - t. +32(0)58 312 888 - e. info@immoveurne.be
NL | FR  -  sitemap
eXTReMe Tracker